We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

2018 - Singles

by DIÀSPORA

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
La Paraula 03:35
No vore res més, ignorant aquella veu que crida a l’aire. La força que es carregada amb colps contra nosaltres. Eixa paraula que ansiem amb totes les ganes, Alça la veu! Dis-los que sents!,Dóna un pas i a rebel·lar-te. Corre pels carrers no podran aturar-te, La sang que ens bull es símptoma d'allò indomable, són preses que viuen, que criden que senten que son lliures. Defensem el possible la nostra terra lliure. Sols la paraula, que ha sigut tacada amb la seva ignorància. Hem aguantat els colps dels gossos de presa. Han atacat sense pietat a la societat, són titelles guiades per un titellaire des de dalt. I és que no podran seguir tirant endavant, perquè estem ací tallant-los el pas. La força que ens donen els avantpassats, per seguir cridant, per seguir lluitant. I venim convençudes cridant, que volem tindre veu i opinar. Juntes decidir cada paraula sense necessitat de representants. I venim convençudes cridant, que volem tindre veu i opinar. Juntes decidir cada paraula sense necessitat de representants. I venim convençudes cridant, que volem tindre veu i triar sobre la nostra vida cohibida quan es manipula amb les vostres mans.
2.
No hem triat el lloc d'on ser però ens plena de plaer estimar la terra que ens ha vist créixer. És tan important sentir-nos part del que hem respirat als nostres carrers. Una terra amb reclam castigada per uns quants que han deixat de banda als seus habitants. És letal, respectar a qui no tracta bé el nostre relat. Seguim ací per preservar el lloc que hui ens fa qui som, el que volen desprestigiar. I no volem la nostra llar lluny de les nostres arrels per la cobdícia del mercat. No veure altra direcció per guanyar-nos el pa que servir algú qui no ens ha considerat. És letal, respectar a qui no tracta bé el nostre relat. Seguim ací per preservar el lloc que hui ens fa qui som, el que volen desprestigiar. I no volem la nostra llar lluny de les nostres arrels per la cobdícia del mercat. Identitat pròpia d'una terra, d'un pensament, cultura lliure que ens estima, que està present. Amb la cara al vent que abandera un moviment, serem el rent que puja el pa que somnia i sent. En cada ment que brota un ideal, és la moral contra el bé i el mal, contra les doctrines cruels un sentiment: estar orgullós d'on vius, sentir les arrels! Seguim ací per preservar el lloc que hui ens fa qui som, el que volen desprestigiar. I no volem la nostra llar lluny de les nostres arrels per la cobdícia del mercat.

about

EP enregistrat als Estudis On Tracks de Pego.
Gravat, produït i masteritzat per Rafa Esplugues durant l'hivern del 2018.
Tota la música és obra de DIÀSPORA
Tota la lletra és obra de DIÀSPORA exceptuant la col·laboració de Lu de Maldats a 'Seguim Ací'.

credits

released June 4, 2018

Agraïments: a Rafa Esplugues, Quim Conca, Lídia Mulet, Emma Miró, Joanvi Soler, Jaume Mulet, Guillermo Espasa, Hèctor Peropadre, Lucía Segura, Joan Rule, Martí Sedeño, Pau Salvador, Ausiàs Pastor, Adri Songoanda, a la família Conca-Marqués i a totes les que ens heu ajudat a dur aquest projecte endavant i ens seguiu a cada concert.

Troba'ns també a Facebook, Instagram i Twitter: @diasporagrup
i subscriu-te al Canal DIÀSPORA OFICIAL per estar atenta a les novetats:
www.youtube.com/channel/UCsKNSJoAMbU5rteEoIIk2NQ

license

tags

about

DIÀSPORA Valencian Community, Spain

Grup de HC de La Marina Alta.

Membres:

Bernat Conca: veu
Nick Fernandes: guitarra
Francesc Sedeño: baix
Adrià Ribes: bateria

contact / help

Contact DIÀSPORA

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like DIÀSPORA, you may also like: